16 d’octubre 2019 «LA LOLA. Memorias de una mujer republicana»

  |   Sin categoría   |   No comment

DISSABTE 16 DE MARÇ, a les 20 h Direcció: Iván Campillo Companyia: La Voz Ahogada Projecte Escènic Direcció: Iván Campillo Durada: 1 hora i 15 minuts

La Lola ha estat una dona compromesa amb la injustícia, solidària amb qui compartia les seves conviccions i amb qui no. Sempre ha creat teixit comunitari amb una característica molt particular: el seu sentit de l’humor. Les vivències, tristes o alegres, les anècdotes, les vicissituds, la Història en paraules de la Lola té un to surrealista tragicòmic. Endinsar-se en l’univers Lola és riure i inspirar-se.
En finalitzar la representació farem un col·loqui amb Carles Vallejo (president Associació Catalana d’Ex-presos polítics del franquisme) i Antonia Jover (junta de l’Associació Catalana d’ex-presos del franquisme)

ENTRADA GRATUÏTA

No Comments

Post A Comment